typetjes
 

 

Wie zijn wij

Typetje.nl is een bedrijf wat al een aantal jaren bestaat, maar sinds oktober 2005 zijn Dennis Schenk en Bram Minnes de twee venoten van Typetje.nl.
In september 2007 is Gijs van Kessel ons komen versterken.
Daarnaast werken we met een groot aantal freelance acteurs verspreid door heel Nederland die we zelf trainen en begeleiden.

Bram Minnes

Sinds 2000 zit ik in het Animatie wereldje. Op dat moment ging ik voor het eerst aan de slag bij de Animatie Compagnie, een van onze zusterbedrijven. Daar ben ik eerst zelf als entertainer aan de slag gegaan, later als recreatieleider. In de jaren daarna ben ik daar de trainingen gaan ondersteunen en op het hoofdkantoor gaan werken.
In septemer 2005 ben ik vervolgens samen met Dennis Typetje.nl gaan runnen.
Daar ben ik verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte. Ik doe de financien en denk mee aan de vernieuwingen en de toekomst van Typetje.nl

Dennis Schenk

Mijn creatieve brein is al zo'n 15 jaar actief. En er kunnen er nog zeker wat jaartjes bij! In September 2005 heb ik samen met Bram, Typetje.nl nieuw leven ingeblazen en opgezet tot wat het nu is. Ik hou me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe acts, vernieuwingen binnen de organisatie, concept ontwikkeling en trainen/begeleiden van onze acteurs. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden. Wie weet bent u mijn volgende uitdaging!


Gijs van Kessel

Vanuit de theaterwereld ben ik via de recreatiesector bij Typetje.nl terechtgekomen. Eerst heb ik me puur bezig gehouden met de uitvoering: als acteur zelf de mensen entertainen. In september 2007 heb ik de uitnodiging van Dennis en Bram aangenomen om meer op het organisatorische vlak voor Typetje.nl te betekenen. Het is altijd leuk om een passend stukje entertainment te bedenken bij de wens van de klant! Typetje van de maand

 ...

Lees verder >
 

Waar ook in Nederland, wij zijn bij u in de buurt!

Nieuws