typetjes
 

 

Informatie

Wilt u meer weten over de werkwijze van Typetje.nl dan bent u hier goed. Hieronder hebben wij antwoord gegeven op een aantal veel gestelde vragen.

Wat doen wij?
Typetje.nl is een online boekingssysteem voor zowel bedrijven als particulieren. U vindt hier een overzicht van diverse typetjes en entertainment voor uw evenement of gelegenheid. Typetje.nl bemiddeld niet tussen klant en acteur, maar traint en begeleidt zijn eigen acteurs. De acteurs zijn dus bij ons in dienst en werken dus volgens onze visie en beleid.

Als ik wil boeken of een optie wil plaatsen, hoe werkt dat dan?
Kort en krachtig in 3 stappen:

1. U boekt/plaatst een optie via de site, email of telefoon.
2. Wij nemen contact met u op om de details en speciale wensen te bespreken.
3. U ontvangt een bevestiging en factuur voor het optreden.
4. De acteur neemt zelf in de week voor het optreden nog even contact met u op.

Krijg ik de acteur die op de foto staat?
Typetje.nl werkt met een groep goed getrainde en opgeleide acteurs. De typetjes die u op de foto's ziet zijn de acteurs waar wij hoofdzakelijk mee werken. Uiteraard kan het ook zo zijn dat er iemand komt die u niet van de site herkend. De acteur is wel getraind en opgeleid en verstaat zijn vak. Typetje.nl staat garant voor Kwaliteit in Animatie.

Optie plaatsen?
Wanneer de act beschikbaar is kunt u geheel vrijblijvend een optie plaatsen op een typetje. U heeft daarna 7 dagen de gelegenheid om met uw feestcomité of collega organisator te overleggen of u de geplaatste optie om wilt zetten in een definitieve boeking. De acteur blijft gedurende deze optie periode geheel vrijblijvend en kosteloos voor uw feest of evenement beschikbaar. (voor boekingen op korte termijn gelden andere voorwaarden) Wanneer u een optie wilt verlengen

Act definitief boeken?
Als u overgaat tot een definitieve boeking ontvangt u per post 2x een bevestiging waarin alle gemaakte afspraken met betrekking tot uw boeking overzichtelijk en duidelijk zijn vastgelegd. Wanneer alle gegevens kloppen tekent u de overeenkomst en retourneert u deze naar ons. Vanaf dit moment is de boeking voor zowel u als de acteur 100% zeker. Tevens ontvangt u de factuur. Deze dient 7 dagen voorafgaand aan het optreden per bank voldaan te zijn.

Inclusief reiskosten?
Bij Typetje.nl werken we met bedragen inclusief reiskosten. Van adres van acteur naar locatie (heen en weer). Uitzondering daarop zijn de eilanden (TVTAS) en tolwegen. Deze kosten brengen we wel extra in rekening.

Algemene voorwaarden?
De algemene verkoop voorwaarden van Typetje.nl zijn te vinden via het kopje informatie > algemene voorwaarden.Typetje van de maand

Lakei

Pierre is een lakei die zijn diensten zeer serieus neemt. Hij ontvangt u met veel allure. U weet niet wat ...

Lees verder >
 

Typetje nodig voor meer dan 3 uur? Vraag naar de scherpe tarieven.

Nieuws