typetjes
 

 

Meestgestelde vragen

Hieronder vind u de meest gestelde vragen.

Wat doen wij?
Typetje.nl is een online boekingssysteem voor zowel bedrijven als particulieren. U vindt hier een overzicht van diverse typetjes en entertainment voor uw evenement of gelegenheid. Typetje.nl bemiddeld niet tussen klant en acteur, maar traint en begeleidt zijn eigen acteurs. De acteurs zijn dus bij ons in dienst en werken dus volgens onze visie en beleid.

Zijn er nog kosten waar ik geen rekening mee heb gehouden?
Nee, de kosten zoals ze vermeld staan op de website is all-in. Reiskosten en materialen zijn inbegrepen. Let op: Dit is wel een exclusief 6% BTW prijs.

Krijg ik de acteur die op de foto staat?
Typetje.nl werkt met een groep goed getrainde acteurs. De typetjes die u op de foto's ziet zijn de acteurs waar wij hoofdzakelijk mee werken. Uiteraard kan het ook zo zijn dat er iemand komt die u niet van de site herkend. De acteur is wel getraind en opgeleid en verstaat zijn vak. Typetje.nl staat garant voor Kwaliteit in Animatie.

Optie plaatsen?
Wanneer de act beschikbaar is kunt u geheel vrijblijvend een optie plaatsen op een typetje. Wij zijn hier erg flexibel in. Wel horen wij graag op tijd of u een optie wil bevestigen of wil annuleren. (voor boekingen op korte termijn gelden andere voorwaarden)

Act definitief boeken?
Als u overgaat tot een definitieve boeking via de site, email of telefoon, nemen we eerst contact met u op om uw persoonlijke voorkeuren en de details te bespreken. Dan sturen we de bevestiging en de factuur toe. Deze bevestiging dient u (nadat u deze heeft gecontroleerd) ondertekend retour te worden gezonden. Het factuurbedrag moet ten minste 7 dagen voorafgaand aan het optreden voldaan zijn. Enkele dagen voor het optreden zal de acteur nog even contact met u opnemen om alles nog even met u te checken.

Algemene voorwaarden?
De algemene verkoop voorwaarden van Typetje.nl zijn te vinden via het kopje informatie > algemene voorwaarden.Typetje van de maand

 ...

Lees verder >
 

Typetje nodig voor meer dan 3 uur? Vraag naar de scherpe tarieven.

Nieuws