typetjes
 

Het mysterie van het verdwenen vuur

Niek komt met een hoop kabaal op en op het moment dat hij Ria ziet, verbergt hij snel iets achter zijn rug.
Zo nieuwsgierig als Ria is wil ze natuurlijk weten wat Niek achter zijn rug heeft... Na een hoop gesjoemel en gesjor, gehannes en gedoe komt er een mooie oude kist te voorschijn... Hmmm... spannend... wat zou erin zitten?

In de kindertheatervoorstelling 'Het mysterie van het verdwenen vuur' gaan de 2 typetjes samen met de kinderen op zoek naar 'het verdwenen vuur.' In dit interactieve theater worden de kinderen optimaal betrokken. Er wordt er geschreeuwd, gezongen en gedanst. Een voorstelling waarin kinderen helemaal opgaan in het verhaal en geen aandacht meer hebben voor iets anders dan wat er op het podium gebeurt.

Informatie

  • Doelgroep Familievoorstelling 
  • Decor inclusief 
  • Licht/geluid Exclusief, in overleg 

Kosten

  • Tijdsduur 1 uur 
  • Kosten € 550,00 
  • Reiskosten Inclusief reiskosten 

Bijzonderheden

Kindertheatervoorstellingen worden gespeeld door 2 acteurs. De typetjes die bij u langskomen kunnen afwijken van de typetjes op de foto's.

Meerdere voorstellingen binnen 3 uur? Hiervoor betaald u € 700,00. De prijs is inclusief reiskosten en materialen. Exclusief 6% BTW

Meest geboekt

Typetje van de maand

Kerstman

Wat is Kerst zonder Kerstman? Deze actieve Kerstman zorgt voor een goede sfeer. Hij laat zich met alle plezier fotograferen ...

Lees verder >
 

Zelfs de prijs is oké! Vanaf € 350,= een typetje in huis.

Nieuws